Loewe

bild 1.32

bild 1.32

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie bild 1.32 Klik hier.


bild 1.40

bild 1.40Voor meer informatie over bild 1.40 klik hier.


bild 3.40

bild 3.40

Voor meer informatie over bild 3.40 klik hier.


bild 3.43

bilt 3.43

 

 

 

 

 

 

 

LCD-technologie met geïntegreerde DR+ hard disk – de ideale eye-catcher voor uw keuken of kantoor. Beelddiagonaal 43″/108 cm.


bild 3.49

bilt 3.49

 

 

 

 

 

 

 

LCD-technologie met geïntegreerde DR+ hard disk – high quality voor slaap -en gastenkamer. Beelddiagonaal 49″/ 126 cm


bild 3.55 oled

bilt 3.55

 

 

 

 

 

 

 

Uw toegang tot de facinerende wereld van OLED-televisie – high-tech met een ziel voor in uw woonkamer. Beelddiagonaal 55″/ 139 cm.


bild 4.55 oled

bilt 4.55

OLED-technologie genereert kristalheldere beelden door lichtgevende, organische pixels. Anders dan bij LCD schermen, is er geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel produceert licht. Als de pixels uitgeschakeld zijn, is het resultaat een intense en complete duisternis. En dat met een reactietijd van minder dan een microseconde. De absolute duisternis maakt kleuren meer levendig en helder dan ooit – zelfs de fijnste nuances in nachtscènes worden duidelijk. OLED biedt perfect heldere beeldkwaliteit, met rijke contrasten vanuit elke kijkhoek. Dankzij Dolby Vision™, levert de bild 4 beelden met een hoog contrast (HDR), een authentieke kleurenspectrum en een nieuwe diepteniveau.

Het krachtige 2 x 40 watt stereo geluidsysteem met gesloten bas-reflex-box zorgt voor warme lage tonen en een prachtig volumineus, resonerend geluid. Voor een concertzaal-gevoel met een 3.1 geluidsconcept, sluit u de bild 4 aan op de klang 1 subwoofer en klang 1 luidsprekers. Sluit zelfs een tweede klang 1 subwoofer aan om een 5.2 geluidsysteem te bekomen, dankzij de geïntegreerde audio multi-channel decoder. Beelddiagonaal 55″/ 139 cm.


bild 5.55-5.65 oled

bilt 5 oled

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over de bild 5.55 oled, klik hier.


bild 7 oled

bilt 7 oled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor echte cinema liefhebbers! Loewe bild 7 is nu ook verkrijgbaar in 77-inch formaat met een beelddiagonaal van 195 cm – voor een spectaculaire bioscoopervaring thuis. Het enige wat nu nog ontbreekt, is de popcorn.

Dankzij Dolby Vision levert de bild 7 briljante high-dynamic range beelden (HDR) met een verrassende diepte en een ongelooflijk kleurenspectrum (breed kleurengamma). Een sterke blikvanger. Het maakt niet uit of u zich onderdompelt in schilderachtige landschappen of in de Final Frontier. Dolby Vision zorgt ervoor dat de film wordt weergegeven zoals de filmmakers het bedoeld hebben.

bild 7.55 beelddiagonaal 55″/ 140 cm.
bild 7.65 beelddiagonaal 65″/ 164 cm.
bild 7.77  beelddiagonaal 77″/ 195 cm.


bild 9

bilt 9

 

 

 

 

 

 

 

De heldere lijnen en de warme, matte goudkleur zijn geïnspireerd op de stijl van Bauhaus en de art deco. Ze contrasteren perfect met het futuristische display, dat met zijn 7 mm dunner is dan de meeste smartphones en zelfs lijkt te zweven. Een hoogwaardige stoffen afdekklep verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterzijde en desgewenst ook optionele accessoires.

OLED-technologie zorgt voor een ongeziene beeldkwaliteit met lichtgevende, organische pixels. Anders dan bij lcd’s vereisen ze geen achtergrondverlichting. Als ze uit zijn, zijn ze zwart. En dat bij een reactietijd van minder dan één microseconde: supersnel van het felste licht naar de donkerste nacht. Snelle bewegingen zorgen voor een ongekende levendigheid. Dankzij Dolby Vision levert de bild 9 schitterende beelden met een hoog contrast (HDR), ongekende diepte en verbazingwekkend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Zelfs de fijnste nuances worden levensecht weergegeven. OLED – Beelden die bewegen, meeslepend en fascinerend anders.

Met Duitse diepgang en Britse lichtheid combineerde de Londense Creative Director van Loewe verfijning met minimalisme, ambachtelijkheid met geavanceerde technologie en weelderigheid met understatement. Geïnspireerd op de golden twenties en de art deco creëerde hij met de bild 9 een tv die zo’n aanwezigheid en fascinerende lichtheid uitstraalt dat hij wel een kunstwerk lijkt.

De heldere en overzichtelijke bediening is erg gebruiksvriendelijk. Op het startscherm kunt u tv-kanalen, opnames, apps of externe bronnen opslaan. Met Tidal hebt u toegang tot meer dan 40 miljoen muzieknummers. Films en series vindt u in onlinevideotheken zoals Amazon Video. Zappen, een opname starten, in een handomdraai via de programmagids uw lievelingsfilm uitkiezen of snel de informatie over een programma lezen: met de nieuwe Loewe app voor smartphone en tablet wordt alles nog eenvoudiger.

bilt 9.55 beelddiagonaal 55″/ 139 cm.
bilt 9.65 beelddiagonaal 65″/ 164 cm.


Connect ID App

Connect ID App

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier biedt de bediening gegarandeerd één ding: plezier. Dankzij de Loewe Assist Media App voor de iPad verandert uw tablet-computer in een revolutionaire TV-bediening met fascinerende functies!


Klang 9

Klang 9

Een stuk met karakter. Geavanceerde technologie in een glamourjasje, en tegelijkertijd zeer minimalistisch en terughoudend. Resonantiearme behuizing uit massief hoogwaardig roestvrij staal, past bij de tv, Loewe bild 9, verkrijgbaar in grafietgrijs of Amber Gold. Akoestisch geperfectioneerd en zonder zichtbare schroeven met naadloos geweven en speciaal voor Loewe ontworpen akoestische afdekklep, wat de luidsprekers een bijzonder huiselijke, warme toets geeft.

Het concept van een 3-weg-actief-luidspreker en vier digitale eindtrappen met een versterking van 310 watt zorgen voor een indrukwekkende luisterervaring. Loewe klang 9 luidsprekers combineren de technologie van een staande luidspreker met een volwaardige subwoofer in één apparaat. Alfred Hassaoui, audio-ontwikkelaar bij Loewe, die meer dan acht instrumenten bespeelt gaande van sopraansaxofoon over piano tot tenorhoorn, perfectioneerde het timbre: bassen die in de buik voelbaar zijn, een krachtig middengebied en de fijnste nuances in de hoge tonen. Resultaat: een krachtige, schitterend authentieke, facetrijke sound.

Een kabelloze systeemverbinding is mogelijk met alle tv’s van Loewe die zijn uitgerust met Digital Audiolink. klang 9 wordt herkend en met slechts één druk op de knop automatisch verbonden. Technisch gezien zijn de luidsprekers perfect compatibel met Loewe bild 9, die kan worden ingezet als centrale luidspreker. Voor geluidsoptimalisatie en meer flexibiliteit bij de opstelling in de ruimte kunnen de luidsprekers op verschillende omstandigheden worden ingesteld: tegen de muur, in de hoek of vrijstaand – het geluid is altijd perfect afgestemd.


Soundport Compact

Soundport Compact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krachtig geluid met een premium design.
Deze energieke docking speaker speelt uw muziek af vanaf verschillende muziekbronnen. Denk aan iDevices, Android smartphones, tablets en Bluetooth-apparaten. De Apple Lightning-connector is slechts één manier om uw apparatuur met de SoundPort Compact te verbinden. U kunt uw muziek ook draadloos streamen via NFC en Bluetooth. Dit met een uitmuntende kwaliteit dankzij de apt-X-codec.


Subwoofer 200

Subwoofer 200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu passen levendige, krachtige basklanken werkelijk in elke kamer: de Loewe Subwoofer 200 combineert kleine afmetingen met grote prestaties – en past daarmee technologisch perfect bij alle Loewe tv-apparatuur.


Subwoofer 300

Subwoofer 300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drie ingebouwde radiators maken dit apparaat tot een heuse krachtpatser. Eén actieve luidspreker en twee passieve membranen creëren samen een intens basgeluid, ook wanneer het volume zeer laag staat. Het uitgekiend akoestisch concept zorgt met een totaal vermogen van 300 watt voor krachtige, geconcentreerde bassen en kristalheldere klank.

Afhankelijk van de positie kunnen de akoestische instellingen van de Subwoofer 300 individueel worden aangepast: vrijstaand, dicht bij een muur of in de hoek van een kamer – het apparaat biedt voor elke situatie de ideale instellingen. De verborgen kabelgoot draagt bij aan de subtiele uitstraling van de Subwoofer, die in elke kamer mooi staat. In combinatie met de tv-modellen van Loewe zorgt de subwoofer voor een veel intensere film- en muziekbeleving.


Subwoofer 525

Subwoofer 525

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze subwoofer overtuigt omdat onze ingenieurs hem ontwikkelden zoals ook een waardevol instrument wordt gebouwd: strikt functioneel, minimalistisch en uit hoogwaardige materialen.


Subwoofer 800

Subwoofer 800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een subwoofer met een nieuwe dimensie: een actieve basluidspreker en twee passieve radiatoren in stijlvolle luminium behuizing, gekoppeld aan digitale eindtrappen met een totaalvermogen van 800 watt – zo ontstaat een krachtig, ltradiep geluid.