Promoties

Loewe bild 3.55
Promotieprijs: 2.699 € (*)

bild 3.55Met 300 € korting (oude tv inruilen) en 3 jaar waarborg.


B&W HTM 62 S2
Promotieprijs: 360 € (*)

HTM62 S2

Outlet, in nieuwe staat met 2 jaar waarborg.


B&W 683 S2
Promoprijs: 1.200 € / paar (*)

B&W 683

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B&W 683-speaker (outlet) in nieuwe staat. 2 jaar waarborg.


Marantz SR7011 A/V-receiver

SR7011 A/V netwerk receiver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marantz AV-receiver pure kwaliteit met de nieuwe SR7011. Vul uw omgeving met meeslepende 3D surround sound met de meest complete audioformaten inclusief Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D (via betaalde upgrade, verkrijgbaar begin 2017). All drie de codecs kunnen overheadspeakers aansturen voor een perfecte 3D geluidservaring. Dankzij de 9 topkwaliteit eindversterkertrappen van de receiver, die elk 200 W aan pure Marantz kracht en finesse leveren, kunt u een volledige 5.1.4 thuisbioscoopopstelling neerzetten zonder extra versterkers nodig te hebben. De SR7011 heeft zeer hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde audiocomponenten. Het interne circuit als geheel zorgt voor een nog beter geluid doordat alle signalen eerst via Marantz’ eigen HDAM’s (Hyper Dynamic Amplifier Module) worden verwerkt in Current Feedback-topologie voordat ze worden doorgestuurd naar de versterkersectie en de aangesloten speakers.

Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie integreert de SR7011 naadloos in de draadloze HEOS multiroom muzieknetwerk, dat er voor zorgt dat u overal en op elk moment in uw huis kunt genieten van uw favoriete muziek. Met de gratis HEOS App zoekt, ontdekt en speelt u uw muziek uit uw eigen muziekbibliotheek, van online muziek streamingsdiensten en van duizenden internetradiostations. Met de Bluetooth- en AirPlay-functies kunt u zelfs direct muziek streamen van elk compatibel apparaat.

De SR7011 is helemaal klaar voor de toekomst dankzij het videogedeelte dat op alle acht HDMI-poorten volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI en HDCP 2.2. De SR7011 is dankzij 4k Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort geschikt voor de volgende generatie 4k Ultra HD Blu-rayspelers, settopboxen en andere moderne 4k Ultra HD-bronnen. Bovendien is de SR7011 in staat standaard en High-Definition analoge en digitale videocontent te upscalen naar 4K Ultra HD, waardoor uw favoriete traditionele bronnen nieuw leven wordt ingeblazen.


Marantz Consolette Premium Speaker Dock
Van 999,-€ Nu 499,-€ (*)

Consolette Premium Speaker DockConsolette Premium Speaker DockConsolette Premium Speaker Dock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loewe Auro 2216 + Individual subwoofer
Muziekinstallatie van 1.799 € voor 499 € (*)

Loewe Auro 2216

 

 

 

 

 

 


Loewe Individual Media Center

Individual Media Center

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dit media center kan men FM-radio, internetradio, iPod, harde schijf van de computer, usb, cd, dvd, enz…


Loewe Multiroom Display

Multiroom Display

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze display kan men vanuit een andere kamer gebruik maken om muziek te spelen van het Media Center of van het internet (harde schijf).


Loewe Mediavision 3D

Mediavision 3D

 

 

 

 

Loewe MediaVision 3D is uiterst getalenteerd – en daarnaast een echte teamplayer! Als Home Cinema-systeem zorgt hij voor perfect ruimtelijk kijken en luisteren – dankzij de snelle en precieze Full-HD 3D Blu-ray drive en een 5.1-Decoder. Nu kan de bijzonder grootse bioscoop thuis beginnen: Bijv. in combinatie met een Loewe TV-toestel en de bijpassende Loewe Audiodesign luidsprekers en met de Loewe Assist is één enkele afstandsbediening voldoende om de regie te voeren. Loewe MediaVision 3D haalt ten slotte ook het beste uit alle andere medespelers.


Artsound AS 100 
Prijs: 50 € (*)

Artsound AS 100

 

 

 

 

Centerspeaker voor surround weergave.


 

Bose Lifestyle T10
Nieuwprijs 2.000 €, nu voor 1.000 € (*)

Bose Lifestyle T10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw toestel uit de showroom. Lifestyle met 5 accoustimas (enkel cube) + bass unit + RF afstandsbediening.


Bose Lifestyle V25
Nieuwprijs 3.500 €, nu voor 1.999 € (*)

Bose Lifestyle V25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw toestel uit de showroom. Lifestyle met 5 accoustmas (dubbel cube ) + bass unit + tuner + RF afstandsbediening.


(*) Liquidatieprijzen geldig zolang de voorraad strekt. De voorraad van de toestellen kunnen van kleur verschillen ten opzichte van de afbeeldingen van de promotieartikelen.