B&W

Px8

Px8

Px8

De Px8 is onze ultieme draadloze hoofdtelefoon. Het is een combinatie van uitzonderlijke prestaties, hoogwaardige materialen, intelligente technologie en slimme functies.

Een nieuwe referentie in hoofdtelefoons
We hebben nog nooit een betere hoofdtelefoon gemaakt dan de Px8. Een 24-bits DSP-brein met hoge resolutie wordt gecombineerd met gloednieuwe drivertechnologie voor een uitstekende resolutie, waardoor nuances in jouw muziek kunnen worden vastgelegd die andere hoofdtelefoons missen. Dit is luisteren naar een hoofdtelefoon op een geheel nieuw niveau van meeslependheid en realisme.

Gekantelde Carbon Cone drivers
De nauwkeurig onder een hoek geplaatste Carbon Cone drivers van de Px8 verminderen vervorming, wat resulteert in een enorm verbeterde helderheid. In combinatie met een volledig geoptimaliseerd ‘motorsysteem’ van de driver-unit, met verbeterde magneet, spreekspoel en surround, is het resultaat een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en realisme.

Langer Comfort
Gegoten aluminium armen en fijne nappalederen afwerking laten er geen twijfel over bestaan dat de Px8 een hoofdtelefoon is die net zo bijzonder is als hij klinkt. En met 30 uur luisterplezier na één keer opladen kun je meer dan een dag achter elkaar van deze ervaring genieten.

Geluid met hoge resolutie en geavanceerde DSP
Px8 maakt gebruik van aptX™ Adaptive draadloze technologie en krachtige Digital Signal Processing om een uitstekende 24-bit hoge-resolutie geluidskwaliteit te garanderen van geschikte streamingdiensten. Sluit je laptop aan via USB, dan geniet je van exact dezelfde hoge-resolutiekwaliteit.

Demp de ruis, niet je muziek
Px8’s eigen Bowers & Wilkins-geoptimaliseerde ruisonderdrukkingstechnologie zorgt voor uitstekende prestaties zonder invloed op de muzikaliteit. Zes microfoons werken samen om de beste resultaten te leveren, zowel voor ruisonderdrukking als voor heldere telefoongesprekken.


Px7 Series 2e

Px7 S2Px7 S2Px7 S2

De speciaal ontworpen 40 mm driver-units en het 24-bits draadloze platform van de Px7 S2 zorgen samen voor een meeslepende luisterervaring, zodat je hoort wat de artiest voor ogen had.

Hoor hoe je muziek echt klinkt.
Bowers & Wilkins wordt door muziekprofessionals over de hele wereld vertrouwd om het meest gedetailleerde, natuurlijke en meeslepende geluid dat verkrijgbaar is. Onze Px7 S2 hoofdtelefoon brengt je dichter bij de originele opname, zodat je de muziek precies zo hoort als de artiest het heeft bedoeld.

Klinkt als geen ander
De Px7 S2 maakt gebruik van speciaal ontworpen driver-units van 40 mm, zorgvuldig onder een hoek geplaatst in elk oorstuk voor een echt gerichte, meeslepende luisterervaring. Het resultaat is hoofdtelefoongeluid waar geen rivaal aan kan tippen.

Negeer het lawaai, niet je muziek
De Px7 S2 gebruikt in totaal zes microfoons voor een uitstekende ruisonderdrukking die ongewenste interferenties onderdrukt zonder de dynamiek en energie van je favoriete muziek aan te tasten. Als extra bonus bieden ze ook kristalheldere gesprekskwaliteit.

Premium ontwerp, perfecte pasvorm
Px7 S2 is zorgvuldig ontworpen voor comfortabel, langdurig luisteren, met luxueuze oorkussens van traagschuim die je oren perfect omsluiten en een elegante stoffen afwerking.


Pi7 S2
In-ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi7 S2 In-ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi7 S2 In-ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi7 S2 In-ear True Wireless hoofdtelefoon

Wat is er nodig om een categorie-definiërende True Wireless hoofdtelefoon te maken? Hoge-resolutie geluid en kristalheldere telefoongesprekken, plus een industrie-eerste draadloze audio-transmissie case. Verkrijgbaar in drie elegante kleuren.

Echte 24-bits verbinding met aptX™ Adaptive
Luister naar uw favoriete muziek en films zoals de maker voor ogen had. De 24-bits verbinding tussen het linker- en rechteroordopje zorgt voor een prachtige geluidskwaliteit en draadloze audio in hoge resolutie die dynamisch wordt aangepast voor het allermooiste geluid.

Ervaar muziek en films precies zoals de artiest voor ogen had
De hoofdtelefoon is voorzien van kleine, maar krachtige tweeweg-drivers. Hierdoor doen ze niet onder voor hoogwaardige luidsprekers met rijk, meeslepend geluid: van een diepe en krachtige bas tot uitgesproken en gedetailleerde hoge noten en alles ertussenin.

Flexibele actieve noice-cancelling
De geavanceerde actieve noice-cancelling houdt externe ruis in de gaten en past zich aan op uw omgeving. Hierdoor gaat u helemaal op in de muziek.

Wireless audio retransmission technologie
Een Smartcase die ook kan worden gebruikt als audio-retransmissie systeem. Hij kan rechtstreeks worden aangesloten op externe audiobronnen, zoals entertainmentsystemen in het vliegtuig.


Pi5 S2
In-Ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi5 S2 In-Ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi5 S2 In-Ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi5 S2 In-Ear True Wireless hoofdtelefoon

Pi5 S2 In-Ear True Wireless hoofdtelefoon

50 jaar audio-ervaring gaat in het maken van de buitengewone Pi5 S2 draadloze In-Ear hoofdtelefoon. Verban afleidingen met geavanceerde noise-cancelling, geniet van een onberispelijke gesprekskwaliteit en hoor muziek zoals de artiest het bedoeld heeft, met ongelooflijke aptX-geluidskwaliteit. Verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren.

Meeslepend geluid
Dankzij de hoogwaardige, draadloze transmissie van aptX geniet u van een ongekend meeslepende audio-ervaring, ongeacht of u naar uw favoriete muziek luistert of de nieuwste bioscoopfilm kijkt.

TWS-technologie voor een prachtig geluid
De stabiele en betrouwbare verbinding tussen de oordopjes zorgt voor hoogwaardig geluid.

Snel en handig draadloos opladen
De Pi5 S2 kan op ieder draadloos oplaadstation worden opgeladen voor optimaal gemak onderweg. En met Quick Charge Support bent u na 15 minuten opladen verzekerd van twee uur luister- en communicatieplezier. Zo hoeft u nooit zonder uw favoriete muziek.

Geavanceerde hybride noise-cancelling
Zorg dat niets ten koste gaat van uw luisterplezier: onze geavanceerde ruisonderdrukkende technologie voorkomt ongewenste geluiden en verstoringen.